Diner

Diner voor mantelzorgers

Vrijdag 22 oktober 2021 Grote Kerk in Wageningen

Extra waardering na extra moeilijke zorgtijd

Rotaryclub Wageningen organiseert samen met Solidez Mantelzorg een diner voor 100-150 mantelzorgers uit Wageningen. Het diner vindt plaats in de geheel gerestaureerde Grote Kerk op de Markt. Omdat mantelzorgers tijdens de coronapandemie extra zwaar belast zijn, is het initiatief genomen om deze personen een mooie avond te bezorgen. De avond was eerst gepland in het najaar van 2020. Helaas kon het diner door de  coronamaatregelen toen niet doorgaan. Op vrijdag 22 oktober 2021 is het nu eindelijk zover.
Direct naar aanmelden >

Bij de organisatie van de avond wordt samengewerkt met:

• Solidez (Solidez Mantelzorg: uitnodiging mantelzorgers en Dact: aankleding tafels);
  • Colors voor het eten;
  • kunstenaars uit Wageningen voor een mooi optreden tijdens het diner.

Het diner wordt ondersteund door WageningenDoet.

Ook u kunt bijdragen aan dit initiatief door sponsoring van onze projecten of de actie ‘Geef een bord cadeau‘, speciaal voor het diner.

Welkom bij het diner als:

• er minimaal 100 en maximaal 150 aanmeldingen zijn, dus wacht niet te lang, want vol=vol;
  • het diner toegestaan is binnen geldende coronamaatregelen;
  • u kunt aantonen geen corona te hebben met de corona-app of het gele boekje.

Aanmelden mantelzorgers

Het diner is bedoeld voor mantelzorgers uit Wageningen en mantelzorgers die zorgen voor een naaste die woonachtig is in Wageningen.

Grote Kerk aan de Markt in Wageningen, Markt 1, 6701 CX Wageningen.

U kunt zich aanmelden bij Solidez Mantelzorg door te bellen naar
0317 – 468818 (van ma t/m do tussen 09.00-12.00 uur) of te mailen naar mantelzorgwageningen@solidez.nl.

Tijdstip

Vrijdag 22 oktober 2021, van 17:30 – 21:30 uur.

Voor u als mantelzorger is het diner natuurlijk gratis, een cadeau!

We doen een beroep op u om niet te komen als u of uw naasten klachten heeft die kunnen wijzen op corona. Meld u in dat geval af bij Solidez Mantelzorg.

Sponsors van het diner

Hoofdsponsor

Sinds het uitbreken van de coronacrisis hebben alle mensen in de zorg het zwaar gehad, mantelzorgers nog eens extra.
Ons diner is niet meer dan het opsteken van een licht voor hen die zo lang, zo betekenisvol gezorgd hebben.
De mantelzorgers staan symbool voor alle mensen uit de zorg.