Diner

Diner voor mantelzorgers

Update 29-9-'20 i.v.m. corona

Het diner kan niet doorgaan

Extra waardering na extra moeilijke zorgtijd

Rotaryclub Wageningen organiseert een diner voor 100 mantelzorgers uit Wageningen. Het diner vindt plaats in de geheel gerestaureerde Grote Kerk op de Markt. Omdat mantelzorgers tijdens de coronapandemie extra zwaar belast zijn, is het initiatief genomen om deze personen een mooie avond te bezorgen.

Bij de organisatie van de avond wordt samengewerkt met:

Het diner wordt ondersteund door het Initiatievenfonds Wageningen.

Ook u kunt bijdragen aan dit initiatief door sponsoring van onze projecten of de actie ‘Geef een bord cadeau‘, speciaal voor het diner.

Iris de Koomen
Cees Mobach
Ivanka de Ruijter web
Ivanka de Ruijter

Aanmelden mantelzorgers

Het diner is bedoeld voor mantelzorgers (25-70 jaar) uit Wageningen en mantelzorgers die zorgen voor een naaste die woonachtig is in Wageningen.

Grote Kerk aan de Markt in Wageningen, Markt 1, 6701 CX Wageningen

TIJDSTIP
WORDT BEPAALD ALS CORONAMAATREGELEN WEER VERSOEPELD WORDEN

Voor u als mantelzorger is het diner natuurlijk gratis, een cadeau!

We doen een beroep op u om niet te komen als u of uw naasten klachten heeft die kunnen wijzen op corona.

Sinds het uitbreken van de coronacrisis hebben alle mensen in de zorg het zwaar gehad, mantelzorgers nog eens extra.
Ons diner is niet meer dan het opsteken van een licht voor hen die zo lang, zo betekenisvol gezorgd hebben.
De mantelzorgers staan symbool voor alle mensen uit de zorg.