End plastic soup puzzel

End Plastic Soup

RC Wageningen gaat met de Duitse Rotaryclub Wipperfürth Lindlar/Romerike Berge aan de slag om iets te doen aan de enorme plastic vervuiling!

Hiervoor hebben we een prachtige puzzel ontwikkeld. De tekening is gemaakt door de Wageningse illustrator Henk van Ruitenbeek (die in 2022 de oeuvreprijs won bij de Culturele Ronde dat jaar). De tekening is de interpretatie van deze kunstenaar van het probleem van het plastic afval en de wens om hier iets aan te doen.

Ons doel bij dit project is daarom:

• meer bewustwording van het probleem van plastic (zwerf)afval.
  • ondersteunen van projecten die het plastic afval aanpakken (afval voorkomen en opruimen).

We sluiten ons zoveel mogelijk aan bij bestaande initiatieven, omdat we denken dat we zo het meeste effect kunnen bereiken. We hebben ons als ambassadeur aangesloten bij het internationale Rotaryproject ‘End Plastic Soup – join us now’

Meer informatie over het doel van de opbrengst van de puzzelverkoop volgt binnenkort. Er zijn al prachtige ideeën en we zijn hard bezig met anderen samen om deze handen en voeten geven.

Binnenkort te bestellen: de end plastic soup puzzel

LET OP: onderstaande puzzel is op dit moment nog niet leverbaar